Αγαπητοί γονείς και παιδιά,
 

Μετά την απόφαση των αρμόδιων φορέων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας  καθώς και του Συλλόγου μας ΣΙΣΧΕ, η Σχολή μας ακολουθεί αυστηρά τους κανόνες πρόληψης, καθαριότητας και υγιεινής για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Προτεραιότητα είναι η υγεία των μαθητών μας και των οικογενειών τους καθώς και των καθηγητών μας.
 

Έχουν απολυμανθεί όλοι οι χώροι της Σχολής και καθημερινά καθαρίζονται και απολυμαίνονται λεπτομερώς μπάρες, χερούλια, στρώματα, στερεοφωνικά συστήματα καθώς και όλα τα σημεία και επιφάνειες με τα οποία έρχονται σε επαφή τα παιδιά.
Οι αίθουσες αερίζονται καλά μεταξύ των μαθημάτων, γι' αυτό είναι σημαντικό να τηρείται το ωράριο προσέλευσης.
Οι γονείς και συνοδοί των παιδιών παραμένουν εκτός του χώρου της σχολής και μόνο αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι μπορούν να μείνουν στο χώρο κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση και απαραιτήτως με μάσκα και χωρίς παπούτσια.

Κατά την είσοδό σας στην σχολή, ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΥΤΙ και φοράτε απαραίτητα τη ΜΑΣΚΑ σας. Φροντίζετε να πλένετε με αντισηπτικό υγρό τα χέρια σας και στα μαθήματα που απαιτούν παπούτσια αθλητικά θα έχετε ένα ΚΑΘΑΡΟ ζευγάρι μαζί σας μόνο για τον χορό, ή θα χορεύετε μόνο με τις κάλτσες.
Θα φέρνετε μαζί σας το προσωπικό σας μπουκάλι για νερό, το οποίο θα έχετε κοντά σας στην αίθουσα.
Θα ακολουθείτε τις οδηγίες των δασκάλων σας και θα αποφεύγετε τον συνωστισμό.
ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ αδιαθεσία, παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα τον υπεύθυνο της Σχολής.
Αν νιώθετε άρρωστοι ή έχετε συμπτώματα που θα παραπέμπουν στον κορωνοϊό ή άλλη παρεμφερή νόσο, παρακαλούμε να απέχετε από τα μαθήματά σας και να ενημερώσετε έγκαιρα τη Σχολή.

 

Ζητάμε την κατανόηση και την συνεργασία σας για να αντιμετωπίσουμε αυτή την περίοδο και ευχόμαστε να είμαστε όλοι υγιείς και να παραμείνουμε αισιόδοξοι! 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να τηλεφωνείτε στην σχολή.

Με εκτίμηση

Βίκυ Σακκιώτη, Nένα Ελένη Δασκαλοπούλου και οι Καθηγητές της σχολής.